Il nostro menu

Grazie al nostro servizio di menu digitale è possibile visualizzare in anteprima i piatti e scegliere le tue portate in attesa del cameriere.

Il servizio può essere visualizzato anche da casa ed essere aggiornati sui nuov1 menu disponibili

Alcuni dei nostri piatti

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Bontà dell'Ulivo 12,00 €

(tagliere di salumi e formaggi,friggitoria mista,parmigiana di melanzane)

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Fritto misto dell'Ulivo 5,00 €

(braciole di carne,braciole di patate, arancini)

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Carpaccio di Carne 12,00 €

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Casarecce ai funghi porcini 8,00 €

Pasta fatta in casa con funghi porcini

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Calamarata salsiccia e asparagi 8,00 €

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Ravioli scamorza e melanzane 8,00 e

Il nostro staff in cucina

Chef
Rohit Sexton

The sous-chef holds much responsibility. A sous-chef is employed by an institution that uses a commercial-grade kitchen, such as a restaurant or hotel.

Responsabile di sala
Brian Carston

An executive chef, is in charge of all activities related to the kitchen, which includes menu creation, management of kitchen staff and plating design.

Station Chef
Atticus Allman

The Station Chef is a chef in charge of a particular area of production in a restaurant. In large kitchens, each Station Chef might have several assistants.

Sushi Chef
Miyamoto Shou

In the western world, a Sushi Chef is known as itamae. In Japan, becoming an itamae of sushi requires years of training and apprenticeship.

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